Werken van inwoners van onze gemeente

voorkant maart 2023 Tavenu exposities creatief Midden Delfland werk van inwoners

Datum

10 - 26 maart 2023

Openingstijden

woensdag-zaterdag-zondag
14:00 - 17:00

Exposant

Inwoners Midden-Delfland

Tentoonstelling van hobbyisten uit Midden-Delfland in Tavenu

In maart 2023 is er een bijzondere tentoonstelling, namelijk een expositie van werken gemaakt door hobbyisten uit ons eigen Midden-Delfland. Iedereen die een kunstwerk graag eens wil tentoonstellen kan zich hiervoor opgeven. Aanmelden kan tot en met 8 februari 2023.

Dit is een vooraankondiging, zodat als u nog met iets moois bezig bent, dit nog voor die tijd kunt afmaken! De expositie wordt gehouden van vrijdag 10 maart (officiële opening om 20.00u) tot en met zondag 26 maart 2023. Melanie Oderwald-Ruijsbroek, wethouder Midden-Delfland, is bereid om de opening te doen van de hobbyisten tentoonstelling.

De door u te exposeren voorwerpen kunt u op maandag 6 maart van 19.00 tot 20.00 uur inleveren in Tavenu, Pynasplein 5, Maasland. Na het inleveren wordt beoordeeld of het aangeboden materiaal kan worden geplaatst. Dit is onder meer afhankelijk van het totaal aantal voorwerpen dat wordt gebracht en de grootte daarvan.

 

Ik wil graag deelnemen

met maximaal 2 voorwerpen* (zie onderaan) aan de expositie in TAVENU in de maand maart 2023.

 

 

* Bij een te groot aanbod kan het zijn dat slechts één voorwerp kan worden geplaatst. Dit wordt beoordeeld op de avond dat u de voorwerpen komt inleveren. (zie informatie in de bevestigingsmail) U kunt dan zelf kiezen welk voorwerp u graag geplaatst wil hebben. Vanwege het ruimtegebrek zal het voorwerp dat niet geplaatst kan worden door u mee naar huis genomen moeten worden.

Als u zich heeft aangemeld om mee te doen aan de expositie voor de hobbyisten uit Midden-Delfland is onderstaande informatie voor u van belang:

  • De expositie wordt gehouden van vrijdag 10 maart 2023 tot en met zondag 26 maart 2023.
  • De officiële opening is op vrijdag 10 maart 2023 om 20.00 uur.
  • De door u te exposeren voorwerpen kunt u op maandag 6 maart  2023 van 19.00 tot 20.00 uur inleveren in TAVENU, Pynasplein 5, 3155 VX Maasland. Wanneer u zelf niet kunt komen, kunt u het materiaal ook door een ander laten bezorgen.
  • Als de stukken niet zijn ingeleverd is deelname niet meer mogelijk omdat de expositie direct op 6 maart wordt ingericht.
  • Na het inleveren wordt beoordeeld of het aangeboden materiaal kan worden geplaatst. Dit is onder meer afhankelijk van het totaal aantal voorwerpen dat wordt gebracht en de grootte daarvan.

Wilt u op onderstaande punten letten:

  1. Op elk voorwerp (achterzijde of onderkant) moet zijn vermeld: naam, adres en telefoonnummer van de eigenaresse/eigenaar en de titel.
  2. Elk schilderij moet zijn voorzien van deugdelijke ophangmogelijkheden (royale ogen of een spandraad); de werken zullen – voor zover mogelijk – aan de muur of panelen worden opgehangen. Bij het ontbreken hiervan zullen de stukken niet in ontvangst genomen kunnen worden.
  3. Wanneer u de werken brengt, op dinsdag 7 maart 2023  a.s., wordt aan u gevraagd of u bereid bent een keer te surveilleren tijdens de openingsuren van de tentoonstelling (dit is niet verplicht).
  4. U ontvangt op 7 maart tevens een aantal affiches van de expositie.

Na afloop van de expositie kunt u uw materiaal weer afhalen op maandag 27 maart 2023 van 18.30 tot 20.00 uur.

Heeft u vragen? Mail uw vragen dan naar Nel van Leeuwen, bestuurslid van Tavenu: nel.van.leeuwen@outlook.com.


Aankomende tentoonstellingen

Geen evenementen gevonden!